Geplaatst op Geef een reactie

Wat kost een alarmsysteem?

Een alarmsysteem, wat mag dat kosten? Dat hangt sterk af van het type systeem dat u wenst, in combinatie met de functionaliteiten die u belangrijk vindt. Gaat het om professionele videobewaking rondom het huis of aan de andere kant aan een systeem dat u vanaf uw GSM kunt bedienen? Deze factoren zijn uiteraard van invloed op de prijs. We halen er twee systemen voor u uit om daar de kosten en mogelijkheden van te schetsen.

Starterset voor €149,95

Een starterset biedt de mogelijkheid tot een alarmsysteem voor nog geen €150. Het gaat om een set die het mogelijk maakt uw woning te beveiligen en die overal ter wereld te beheren. Het is een eenvoudig systeem, dat u kunt combineren met smart-stopcontacten. Op die manier heeft u zelfs de kans om de apparatuur te bedienen, ook op het moment dat u niet thuis bent.

Het alarmsysteem werkt op basis van een 868 MHz Wifi-verbinding, waardoor het draadloos te bedienen is. Vanuit de cloud kunt u eenvoudig uw woning beheren en dus zelfs de verschillende apparaten aansturen. De apparaten kunt u aansturen tot een vermogen van 3.000 Watt, waardoor dit al een behoorlijk professionele keuze betreft.

Professioneel alarmsysteem voor €699

Gaat het u om een meer geavanceerd pakket voor de beveiliging van uw huis? Uiteraard is er ook een duurder alarmsysteem beschikbaar, bijvoorbeeld voor €699. Dit alarmsysteem bestaat uit meer verschillende onderdelen.

Het is een flexibel systeem met een modulaire opbouw, om dit ook gemakkelijk te kunnen uitbreiden. Het is de ideale basisuitrusting voor inbraak- en brandbeveiliging en heeft een afstandsbediening met actieve feedback. Dat biedt maximaal comfort en optimale veiligheid.
Verder is er een bewegingsmelder beschikbaar, net als een draadloze optische rookmelder. Het magneetcontact zorgt voor de bewaking van een deur of venster. Wat dat betreft kunt u de verschillende onderdelen van uw woning met het alarmsysteem beveiligen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Uiteraard zijn er daarnaast nog een aantal andere alarmsystemen beschikbaar. Blader er op uw gemak doorheen om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Qua kosten dient u wat dat betreft rekening te houden met een paar honderd euro. U heeft voor dat geld een mooi alarmsysteem op basis van betrouwbare beveiliging. Het gaat bovendien om een alarmsysteem met draadloze toepassingen, waardoor het niet nodig is om eerst draden te trekken of op een andere manier te verbouwen. Een alarmsysteem kost wat dat betreft wat u er zelf aan uit wilt geven, maar hoeft niet duur te zijn terwijl u toch kunt rekenen op goede beveiliging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *