Geplaatst op Geef een reactie

Veilig op vakantie: lichtschakelaar aanzetten met uw smartphone

Een lichtschakelaar aanzetten met uw smartphone? Het is de ideale manier om veilig op vakantie te gaan, omdat u de volledige controle heeft over de thuissituatie. Schakel bijvoorbeeld de verlichting in als het donker begint te worden of zet af en toe de televisie aan en uit.

Gelegenheidsdieven en andere inbrekers houden woningen in de gaten waarvan ze denken dat iemand er niet is. Door op afstand een lichtschakelaar te besturen met uw smartphone kunt u net doen of u thuis bent. Te bedienen vanaf een iPhone en een Android-toestel, ook vanaf uw vakantieadres.  

Op afstand besturen: handig tijdens vakantie

Wilt u het net laten lijken of u thuis bent of er vanaf uw vakantieadres voor zorgen dat u de vijverpomp kunt inschakelen of andere apparaten kunt bedienen? Dat kan met de schakelaars die op afstand te bedienen zijn, gewoon met een smartphone. De systemen maken verbinding met een apparaat dat u verbindt met de wifi-router. U kunt op vakantie wifi of een mobiele verbinding gebruiken, om een schakelcommando door te geven voor bij u thuis. Op die manier kunt u de lichtschakelaar omzetten of een stopcontact schakelen, bijvoorbeeld voor de televisie en de vijverpomp. 

Verlichting en apparaten aan- en uitzetten

Benieuwd naar de mogelijkheden om op afstand te schakelen? U kunt bijvoorbeeld de verlichting aanzetten en weer uitdoen. Schakel de verlichting in op het moment dat het donker begint te worden en zet die weer uit als u normaal gesproken gaat slapen. Door af en toe verschillende lampen aan te zetten lijkt het net alsof er iemand thuis is. Het is handige beveiliging van uw huis, zonder dat u daar een compleet alarm- of camerasysteem voor nodig heeft.

Wilt u apparaten schakelen terwijl u veilig op vakantie bent? U kunt meer dan een lichtschakelaar besturen met uw smartphone, bijvoorbeeld met de slimme stopcontacten en stekkers die er beschikbaar zijn. Op die manier kunt u ook apparaten schakelen, om ook die veilig vanaf uw vakantieadres te bedienen en in te schakelen op het moment dat dit nodig is. 

Lichtschakelaar aanzetten met uw smartphone

Een lichtschakelaar aanzetten met uw smartphone of op zoek naar producten om vanaf uw vakantieadres apparaten in te schakelen of juist uit te zetten? Dat kan via wifi of via een mobiele verbinding, zodat u dat zowel vanuit Nederland als het buitenland eenvoudig kunt doen. U heeft de volledige controle over uw woning, ook op het moment dat u niet thuis bent.

Bekijk de smart producten die er beschikbaar zijn, waarmee u ook vanaf uw vakantieadres de volledige controle kunt houden over de apparaten en verlichting die u thuis heeft hangen. Er zijn diverse producten beschikbaar, waarover we u natuurlijk goed kunnen adviseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *