Geplaatst op Geef een reactie

Niet meer in het donker open doen: de digitale deurspion met bewegingsmelder

Een digitale deurspion met bewegingsmelder kopen? De ideale beveiliging voor de voordeur, zodat u niet meer in het donker hoeft open te doen. Een veilige idee, omdat u kunt zien wie er voor de deur staat zonder dat u die van het slot hoeft te halen.

Een digitale variant voor de traditionele lensspion maakt het gebruik daarvan een stuk makkelijker. Dankzij een display in de woonkamer kunt u zien wie er voor de deur staat, terwijl een bewegingsmelder voorkomt dat u de camera de hele dag aan moet laten staan.

Digitale variant van de lensspion

De traditionele lensspion kennen we allemaal. Een bolletje in de deur om doorheen te kijken, zodat u kunt zien wie daar staat. Klein en fijn, en uitermate effectief. Het nadeel is echter dat u in het donker moeilijk kunt zien wie er voor de deur staat en dat u daarvoor eerst naar de voordeur moet lopen.

Een digitale deurspion met bewegingsmelder voorkomt dat, omdat u vanuit de woonkamer kunt zien wie er staat. En dankzij infrarood-mogelijkheden kunt u ook in het donker goed zien wie het is.

Standalone-display in de woonkamer

Kiest u een digitale deurspion met een stand-alone display? U kunt die bijvoorbeeld in de woonkamer plaatsen, zodat u niet hoeft op te staan om te zien wie er voor de deur staat. Op een mooi display krijgt u een goed beeld van wie het is. Voorkom dat u in het donker moet opendoen voor onbekenden, terwijl u toch weet wie er aanbelt. De ideale keuze voor ouderen, maar ook als u zelf niet te kwetsbaar wilt zijn.

Digitale deurspion met bewegingsmelder

Een digitale deurspion gebruikt een camera om in beeld te brengen wie er voor de deur staat. Dankzij de bewegingsmelder hoeft de camera niet de hele tijd aan te staan. De sensor herkent of er beweging is, om u op dat moment beeld te geven van wat er gebeurt. Dat maakt het makkelijk om de situatie voor de deur goed in de gaten te houden. Alleen op het moment dat dit nodig is, bijvoorbeeld als er iemand naar de deur toe loopt om aan te bellen.

Digitale deurspion kopen

Voortaan in het donker alvast zien wie er voor de deur staat, voordat u open hoeft te doen? Dan is een digitale deurspion met een bewegingsmelder een uitstekende keuze. Voorkom lastige situaties, waarbij u niet weet voor wie u de deur open gaat doen. Bekijk de verschillende producten, die u bovendien goed kunt combineren met een alarmsysteem of camerabeveiliging van uw woning. Een veilig gevoel, zowel bij u thuis als bij bijvoorbeeld ouders of anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *