Geplaatst op Geef een reactie

Mobiel alarmsysteem tegen diefstal

Tegenwoordig is een alarmsysteem gemeengoed geworden. In de jaren ’50 zagen we de opkomst van de wasmachine en deze wasmachine alleen voorbehouden aan de elite. Nadat iedereen een wasmachine ging gebruiken daalden ook de prijzen en de populariteit nam toe. Dit zien we ook met beveiliging. Waren alarmsystemen eerst nog voorbehouden aan mensen met dure huizen, tegenwoordig wilt iedereen zijn huis veilig achter laten en niet opgeschrikt worden door een inbraak. Deze trend zet zich ook door bij mensen die veilig op reis willen. Veel meer mensen gaan op zoek naar bootbeveiliging, een alarmsysteem voor hun camper of een ander mobiel alarmsysteem. Ook een de reden dat mensen mobiele beveiliging willen is dat ze het alarmsysteem niet achter willen laten als ze gaan verhuizen. Mensen zijn mobiel geworden en dat verwachten ze ook van hun comfort.

Mobiel alarmsysteem is de trendmobiel alarmsysteem

De markt wordt overspoeld met allerlei verschillende soorten alarmsystemen. Sommige zijn geschikt voor alleen de woning, andere worden alleen geinstalleerd door een erkende monteur. Ook zijn er talloze aanbieders van alarmsystemen die gehuurd worden tegen een maandelijks tarief en eventueel een abonnement voor alarmopvolging. Toch willen mensen steeds vaker zelf de beschikking hebben over een alarmsysteem dat ze zelf kunnen installeren, geen maandelijkse kosten en weer mee kunnen nemen als ze verhuizen. Ook nu men steeds vaker voor de boot of camper kiest als vakantieverblijf, wilt men dus een alarmsysteem dat mobiel inzetbaar is.

 

gsm alarmsysteem matigard air
Nu kopen

GSM alarmsysteem de oplossing

Een gsm alarmsysteem verschilt met een normaal draadloos alarmsysteem omdat deze niet afhankelijk is van een vaste telefoonlijn. Nadat het alarmsysteem een onregelmatigheid heeft gedetecteerd is het zaak om dit aan de buitenwereld kenbaar te maken. Werden vroeger nog woonhuizen nog voorzien van een buitensirene aan de gevel, is dit tegenwoordig niet meer in elke gemeente toegestaan. Een alarmsysteem wordt daarom voorzien van een binnensirene om de indringer akoestisch weg te jagen en belt vervolgens een sleutelhouder. Dit kan de woningeigenaar zijn, of een beveiligingsservice zoals een meldkamer of bewakingsdienst.

Een GSM Alarmsysteem is daarom een mobiel alarmsysteem bij uitstek. De ingebouwde telefoonkiezer maakt namelijk geen gebruik van een vaste telefoonlijn, maar maakt gebruik van het gsm netwerk (3G en 4G). De melders communiceren via een eigen RF (radio frequentie) netwerk op 433Mhz.

 

Matigard Air GSM Alarmsysteem

Dit gsm alarmsysteem is niet alleen mooi wat het design betreft, maar ook technisch is het zeer compleet. Het is uitbreidbaar met alle soorten melders. Als mobiel alarmsysteem kan het dan ook op een boot worden ingezet. Het systeem werkt niet zonder de aanwezigheid van een SIM kaart en alle configuratie en meldingen gebeuren via de gratis app voor Android en IOS. Ook kan het systeem worden uitgebreid met camera’s, maar deze hebben dan wel weer een Wifi verbinding nodig.

Bekijk nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *