Geplaatst op Geef een reactie

GSM temperatuur bewaking: 5x een alarm-SMS die problemen voorkomt

GSM temperatuur bewaking houdt de temperatuur nauwgezet in de gaten en verstuurd een alarm-SMS zodra er wat aan de hand is. Om te voorkomen dat de watertemperatuur teveel verandert of dat koelkasten, diepvriezers of groeikasten de benodigde temperatuur niet halen.

Uitermate handig in verschillende toepassingen en gemakkelijk in het gebruik. De installatie is eenvoudig en u kunt het systeem koppelen met uw mobiele telefoon. De smartphone is daarmee de ontvanger van de alarm-SMS, zodat u direct op de hoogte bent wanneer er wat aan de hand is.

Tip: de GSM temperatuur bewaker verstuurt ook bij stroomuitval een alarm-SMS, zodat u ook daarvan meteen op de hoogte bent.

Toepassingen van de GSM temperatuur bewaker

Met de GSM temperatuur bewaking zijn er allerlei toepassingen beschikbaar. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan temperatuurbewaking voor:

  • een warmwater aquarium;
  • de koelkast, vriezer of groeikast;
  • een serverruimte;
  • een zwembad;
  • thuis in elke gewenste ruimte.

Zodra de temperatuur afmaakt van het ideaal krijgt u daarvan een melding, uiteraard wanneer de afwijking groot genoeg is. Daardoor bent u meteen op de hoogte om in actie te komen of kunt u daar rekening mee houden zodra u weer terug bent.

Tip: de temperatuurbewaking voor in de koelkast kunt u bijvoorbeeld gebruiken tijdens een korte vakantie. U bent dan meteen op de hoogte van eventuele stroomuitval, waardoor u de producten bij thuiskomst mogelijk niet meer kunt gebruiken.

Hoe werkt GSM temperatuur bewaking

Klik en bestel

En hoe werkt zo’n systeem voor temperatuurbewaking? Dat is relatief eenvoudig, waardoor u daar zowel professioneel als gewoon bij u thuis gebruik van kunt maken. Het is bijvoorbeeld voldoende om de temperatuur bewaking te installeren en het nummer van uw telefoon in te stellen voor de alarm-SMS. Het systeem houdt de temperatuur goed in de gaten, om u vervolgens een melding te geven zodra er sprake is van een afwijking. Net als bij stroomuitval, zodat u meteen in actie kunt komen of u daarvan op de hoogte bent.

 

 

 

 

Online GSM temperatuur bewaker kopen

Interesse in GSM temperatuurbewaking. We hebben daarvoor een aantal verschillende producten beschikbaar. U kunt online GSM temperatuurbewaking kopen, waarmee we er graag voor zorgen dat u altijd op de hoogte bent van eventuele problemen.

En meer vragen over temperatuurbewaking of de bediening vanaf uw smartphone? We helpen u graag de juiste producten te vinden bij de toepassing die u zoekt. Bovendien kunnen we al uw vragen over de producten beantwoorden.

Klik en bestel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *