Geplaatst op Geef een reactie

Deurspion met camera en bewegingsmelder: waarop letten?

Een deurspion met camera en bewegingsmelder kopen? Het is een veilige keuze in huis, bijvoorbeeld met een fotofunctie om stilstaande beelden te kunnen maken.

U heeft de keuze uit verschillende modellen, met diverse eigenschappen. Wij helpen u graag een goede keuze te maken, bijvoorbeeld door te letten op het scherm, de megapixels en de voeding. Handige tips, om een goede keuze te maken voor een spion in de deur.

Let hierop bij een deurspion

Let bij de keuze voor een deurspion met camera en bewegingsmelder in ieder geval op:

  • Het scherm of extern display
  • De megapixels en kijkhoek van de camera
  • De voeding: welke batterijen?

Scherm of extern display

Een groot scherm maakt het makkelijk om te bekijken wie er voor de deur staat. Kies een groot extern display of de mogelijkheid om daar op een mobiele telefoon of een tablet naar te kijken. Fijne keuzes, waarmee het nooit meer een verrassing is wie er aanbelt. Een veilig gevoel, om ook in het donker alvast te weten wie er staat voordat u hoeft open te doen.

Megapixels en kijkhoek van de camera

Om op het scherm of externe display te kunnen zien wie er voor de deur staat is het belangrijk dat u een goede camera kiest. De deurspion met camera en bewegingsmelder heeft een aantal megapixels, dat de scherpte van de beelden bepaald. Minimaal is 0,3 tot 0,6 megapixel. Dat is een relatief goed beeld. Een hoger aantal megapixels maakt het beeld scherper, zodat u de beelden beter kunt beoordelen.

Tip: de kijkhoek van de camera geeft aan hoe wijd u kunt kijken. Hoe wijder hoe beter, omdat u daarmee ook kunt zien wie er net links of rechts van de deurspion in de deur staan als er wordt aangebeld.

Voeding: welke batterijen?

Tenslotte is het verstandig om goed te kijken naar de voeding van de deurspion met camera en bewegingsmelder. Is er sprake van batterijen?

Kijk dan goed om welk type het gaat. AAA- en AA-batterijen zijn een gebruikelijke keuze, die u makkelijk kunt verkrijgen. De kleinere platte knoopcelbatterijen zijn niet zo groot en ook makkelijk verkrijgbaar, maar over het algemeen sneller leeg. Kijk goed naar het type voeding, zodat u weet welke batterijen of andere voeding u nodig heeft om er gebruik van te kunnen maken.

Deurspion met camera en bewegingsmelder kopen

Een deurspion met camera en bewegingsmelder kopen? Wij maken het u online graag makkelijk, met de keuze uit verschillende modellen. Let op de bovenstaande punten om daar een goede keuze uit te maken. Of neem contact met ons op. Wij leggen u graag over over de functies en specificaties van de modellen. Ideaal om een goede keuze te maken, zodat u voortaan veilig vanaf de bank kunt zien wie er voor de deur staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *