Geplaatst op Geef een reactie

De beste deurspion met camera en bewegingsmelder: denk aan de fotofunctie

De beste deurspion met camera en bewegingsmelder kopen? Het is een handig product, waarmee u eenvoudig kunt nagaan wie er voor de deur staat.

Daarnaast zijn er meer handige functies beschikbaar, zodat u de deurspion op meerdere manieren kunt gebruiken. Wist u bijvoorbeeld dat de slimme modellen een foto kunnen maken als er beweging is? Op die manier kunt u later eenvoudig nagaan wat er gebeurde, ook als u op dat moment niet thuis was. Een veilig idee, zodat de deurspion de boel in de gaten houdt terwijl u op vakantie of gewoon buiten de deur bent.

Kijken wie er voor de deur staat

De deurspion met camera en bewegingsmelder maakt het makkelijk om te zien wie er voor de deur staat. Bijvoorbeeld ’s avonds, als u lekker op de bank zit of het niet ziet zitten om aan de deur te gaan kijken wie het is.

Tip: gebruik een deurspion met infrarood of LED-verlichting. Op die manier kunt u ook in het donker goed zien wie er voor de deur staat. En heeft de spion een microfoon? Dan kunt u dat natuurlijk ook gewoon vragen.

Foto maken bij beweging

Een deurspion met een bewegingsmelder naast de camera biedt nog een aantal andere mogelijkheden. In steeds meer gevallen zit de software slim in elkaar, waardoor u een foto kunt maken als er beweging plaatsvindt.

Dat is met name handig als u niet thuis bent of als u iets anders doet. U krijgt een foto te zien van wie er voor de deur stond of wat er op dat moment gebeurde. Bekijk bij thuiskomst de foto’s, of ga eenvoudig na wat er gebeurde als er iets vreemds lijkt te zijn voorgevallen toen u zelf niet thuis was.

Online deurspion met camera kopen

U heeft online de keuze uit verschillende deurspionnen, voorzien van handige functies zoals het maken van een foto. Ontdek de verschillende modellen die u kunt bestellen als een deurspion met camera en een bewegingsmelder.

Heeft u vragen over de verschillende modellen of vindt u het lastig om daar een keuze uit te maken? Neem contact met ons op, dan helpen we u daar graag mee op weg. Wij kennen de deurspionnen en weten goed hoe u daar gebruik van kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *