Geplaatst op Geef een reactie

Camera voor buiten: 3 voordelen van een wifi-verbinding

Een camera voor buiten met wifi kopen? Of toch een model met een bedrade verbinding? We zetten 3 belangrijke voordelen van wifi op de camera op een rij.

U zorgt er met een wifi-verbinding op de beveiligingscamera namelijk voor dat:

  • Er geen hak- en breekwerk nodig is
  • U de beelden op uw smartphone of tablet kunt bekijken
  • U vanaf iedere locatie kunt inloggen

Geen hak- en breekwerk

Het aanleggen van een bewakingssysteem of een enkele beveiligingscamera heeft wat voeten in de aarde. Tenminste, als u gebruik zou maken van een bedrade verbinding. In dat geval dient u te hakken en te breken, om de dataverbinding te kunnen maken. Het alternatief is een huis vol kabels naar de camera en terug naar de router. Niet bepaald netjes, waardoor een model met wifi de voorkeur geniet. Hakken en breken is dan niet nodig, omdat de communicatie gewoon draadloos plaatsvindt.

Beelden op uw smartphone of tablet

Zodra u de camera heeft geïnstalleerd hoopt u natuurlijk dat het niet nodig is om naar de beelden te kijken. Immers, dan is er niets aan de hand en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wilt u de beelden toch een keer bekijken? Dan is het prettig als u dat gewoon op uw smartphone of tablet kunt doen. Die heeft u altijd bij de hand. Het is dan niet nodig om een ander scherm in het zicht te plaatsen of erbij te pakken. De wifi-verbinding van een camera voor buiten maakt dit mogelijk. Via een kastje dat u koppelt aan de router of rechtstreeks, afhankelijk van het model dat u kiest.

Inloggen vanaf iedere locatie

En bent u op vakantie, maar wilt u wel graag zien of het thuis allemaal goed gaat? Dat lukt het meest gemakkelijk met een camera met wifi-verbinding. Er is dan vaak sprake van een kastje dat u verbindt met de router die u thuis heeft staan.

U kunt extern verbinding maken met dat kastje en uw wifi-verbinding thuis. Op die manier kunt u de beelden bekijken, zelfs op het moment dat u niet thuis bent. Ook weer op uw smartphone of tablet, dus wel zo gemakkelijk.

Camera voor buiten met wifi kopen

Enthousiast en een camera voor buiten met wifi kopen? Wij maken het u graag gemakkelijk met de verschillende camera’s die er beschikbaar zijn. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit verschillende systemen en bewakingscamera’s. En gaat het u om Dome-camera’s voor binnen of voor buiten? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres. Bestel een van de geschikte modellen om daar thuis draadloos gebruik van te kunnen maken, zodat u de verschillende voordelen geniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *