Geplaatst op Geef een reactie

Mat met bel: beveiliging aan de voordeur

De mat met bel is geschikt voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld voor meldingen als er iemand is opgestaan. Dat is de manier waarop veel verzorgingshuizen er gebruik van maken, net als mensen die graag beter willen zorgen voor hun vader, moeder of de beide ouders.

Aan de andere kant is er ook nog een heel andere toepassing mogelijk. U kunt de deurmat gewoon voor de deur plaatsen, om een melding te krijgen op het moment dat daar iemand staat. Wilt u het graag weten als er iemand voor de deur staat, bijvoorbeeld midden in de nacht zonder aan te bellen? Dat is een vreemde actie, en wijst vaak op problemen die te maken hebben met inbraak. 

Melding als er iemand voor de deur staat

Wilt u het graag weten als er iemand voor de deur staat, die niet van plan is om aan te bellen? Het is een veel gebruikte manier van inbrekers, die voor de deur rustig kijken naar de sloten of naar eventuele openstaande raampjes. Ze stappen op de mat, om dichtbij genoeg te komen en de situatie goed te kunnen bekijken.

Een inbreker zal uiteraard niet aanbellen, waardoor u daar normaal gesproken niets van merkt. Dat is jammer, omdat dit het moment is om iemand te betrappen of in ieder geval af te schrikken. Door meteen te reageren op het moment dat er iemand voor de deur staat is het mogelijk om heel duidelijk te maken dat u dat soort dingen meteen in de gaten heeft. 

Stil alarm op uw smartphone

De mat met bel biedt de mogelijkheid om het te melden als er iemand voor de deur staat. En minstens zo belangrijk is dat dit kan met een stil alarm. Niemand hoort het alarm afgaan, maar u krijgt wel een melding op uw mobiele telefoon. Dat betekent dat de persoon voor de deur zich er niet van bewust is dat u weet dat er wat gebeurt. U kunt in actie komen, bijvoorbeeld om zelf te bekijken wie het is en daarna pas alarm te slaan. Het is andersom ook mogelijk om bijvoorbeeld alvast de politie te bellen.

Mat met bel kopen

Een mat met bel kopen, om een melding te krijgen op het moment dat er iemand voor de deur staat? Bestel de deurmat met sensor of bekijk de verschillende mogelijkheden daarvan, waarover we u natuurlijk ook meer kunnen vertellen.  

Vragen over een mat met bel of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Geplaatst op Geef een reactie

Waardoor lopen de kosten van een alarmsysteem snel op?

Wat zijn de kosten van een alarmsysteem en waardoor zijn die in sommige gevallen veel hoger dan bij andere systemen? Er bestaan grote verschillen, en het is helaas niet iedereen duidelijk waar dat vandaan komt. 

Het is altijd goed om na te gaan waar de kosten van een alarmsysteem precies van afhangen. Dat maakt het makkelijker om de prijzen met elkaar te vergelijken en daar een goede keuze uit te maken. 

Bewegingsmelder en optische rookmelder

Benieuwd naar de typische prijzige onderdelen van een alarmsysteem? Het gaat dan bijvoorbeeld om de:

  • Bewegingsmelder
    Een bewegingsmelder met een PIR-sensor zorgt voor betrouwbare meldingen. Dit betekent aan de andere kant dat er sprake is van geavanceerde technologie. Dit heeft een prijskaartje, waardoor de kosten van het alarmsysteem als geheel kunnen oplopen. Schrikt u van de hoge prijzen? Dan is het de moeite waard om na te gaan of er sprake is van een of meerdere bewegingssensoren. 
  • Optische rookmelder
    Combineert u het alarmsysteem met een systeem voor rookmelders? Ook optische rookmelders kunnen de prijzen op laten lopen, omdat u betaalt voor een totaalpakket. Als u de prijzen van de losse onderdelen op zou tellen is de kans groot dat u op een hogere prijs uit zou komen. 

Magneetcontacten op deuren en ramen

Tenslotte kunnen de kosten van een alarmsysteem oplopen als er sprake is van (veel) magneetcontacten, voor op ramen en deuren. Ze houden in de gaten of een deur of een raam open gaat. Zodra dit het geval is als het alarmsysteem aan staat slaan ze alarm. Op die manier weet u tijdens het ingeschakelde alarm zeker dat alles netjes dicht zit, zolang u geen melding ontvangt.

Al deze extra’s binnen het systeem maken het duurder. Aan de andere kant dragen ze bij aan meer veiligheid, waardoor het een goed idee is om hier gebruik van te maken. 

Kosten van een alarmsysteem: vergelijk de mogelijkheden

De alarmsysteem prijzen vergelijken en benieuwd welke optie het best aansluit bij uw wensen? U kunt de kosten van een systeem vergelijken door goed te kijken naar de extra’s die er worden meegeleverd. Daarnaast kost een eenvoudig systeem natuurlijk minder dan een professionele keuze. Ontdek online wat voor u de beste keuze is, afhankelijk van hoe u er gebruik van wilt maken en welke extra’s u erbij wenst te gebruiken. 

Vragen over de kosten van een alarmsysteem of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier (https://www.gsm-secure.com/neem-contact-met-ons-op). We horen graag van u. 

Geplaatst op Geef een reactie

Camerasysteem: draadloos en buiten met PIR-sensor voor bewegingsdetectie

Een camerasysteem draadloos en buiten ophangen? Een uitstekende keuze, vooral als er sprake is van een PIR-sensor voor bewegingsdetectie. Op die manier slaat het systeem alleen aan als er sprake is van beweging. Dat voorkomt oneindige beelden met niets anders dan een donkere ruimte. Bovendien kan het systeem een melding geven zodra er sprake is van beweging, zodat u daar meteen van op de hoogte bent.

Het draadloze systeem voor buiten is in een aantal gevallen zelfs beschikbaar zonder schroeven of boren. Op die manier is het de ideale keuze voor buiten, om een geslaagd camerasysteem op te hangen. Ideaal om de situatie in de gaten te houden, en om een melding te krijgen bij beweging die u niet zou verwachten. 

Draadloos en buiten: ideale combinatie

Het camerasysteem om draadloos en buiten op te hangen is een ideale keuze. Dankzij de draadloze werking is het niet nodig om allerlei bekabeling te trekken. De huidige wifi-verbindingen zijn sterk genoeg, om de beelden heel duidelijk op het scherm of zelfs op uw smartphone te ontvangen.

Camera’s komen buiten het best tot hun recht, vóórdat anderen naar kunnen kunnen treden. Ze nemen daar beelden op en hebben bovendien een afschrikwekkende werking. Op het moment dat inbrekers de camera’s zien is de kans groot dat ze hun poging staken en het niet eens proberen. 

PIR-sensor voor betrouwbare bewegingsdetectie

Op zoek naar een camerasysteem om draadloos en buiten op te hangen, mét een waarschuwing als er een keer iets aan de hand is? Dan is een PIR-sensor voor bewegingsdetectie onmisbaar. Het systeem schakelt in zodra er beweging wordt waargenomen. Bovendien kunt u daar een melding van krijgen, zodat u meteen op de hoogte bent dat er iets aan de hand is.

Op die manier is de PIR-sensor binnen een camerasysteem voor buiten de ideale keuze. Het voorkomt onnodige beelden op het moment dat er niets aan de hand is. En indien mogelijk kunt u meteen in actie komen als er wel wat lijkt te gebeuren wat niet de bedoeling is. 

Camerasysteem: draadloos en voor buiten kopen

Op zoek naar een mogelijkheid een camerasysteem draadloos en buiten op te hangen? Online heeft u de keuze uit verschillende modellen, goed geschikt als beveiligingscamera. Zorg er op die manier voor dat u de situatie in en rond het huis of rond het pand goed in de gaten kunt houden. Het is een extra paar ogen met slimme technologie, bijvoorbeeld om de beelden op uw smartphone te bekijken.  

Vragen over een camerasysteem, draadloos en voor buiten of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Geplaatst op Geef een reactie

Geen zorgen over de kinderkamer: controle met een vochtigheidsmelder

Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er gebeurt in de kinderkamer? Waarschijnlijk gebruik je al een babyfoon, eventueel met een camera om alles goed te kunnen zien. Maar, hoe weet u zeker dat het in de zomer niet te warm wordt of dat de temperatuur in de winter te veel daalt? Warmte en koude zijn belangrijke risico’s voor baby’s en kleine kinderen, dus het is belangrijk om dat goed in de gaten te houden.

Bovendien kunt u gebruik maken van een vochtigheidsmelder, zoals die ook beschikbaar is om de vochtigheid van een bedrijfsruimte in de gaten te houden. U heeft de volledige controle over wat er gebeurt, omdat u een melding krijgt bij een afwijking van de ingestelde waarde.  

Temperatuur en de vochtigheid

De vochtigheidsmelder laat zich eenvoudig combineren met een thermometer. Dankzij de slimme verbinding met uw smartphone kunt u eenvoudig nagaan wat op een bepaald moment de temperatuur is en of de vochtigheid niet te veel afwijkt van de ideale waarde. Voorkom dat het te vochtig of juist te droog wordt, iets waar kleine kinderen snel last van kunnen krijgen. Kom direct in actie zodra dit nodig is, zodat u zich de rest van de tijd geen zorgen hoeft te maken. 

Melding bij overschrijding

Benieuwd hoe de vochtigheidsmelder ervoor zorgt dat uw kleine zich nergens zorgen over hoeft te maken? U ontvangt een melding op het moment dat de temperatuur te ver oploopt of daalt. En wijkt de vochtigheid af van de ideale waarde? Ook daarvan bent u meteen op de hoogte, zodat u daar iets aan kunt doen of om de kleine even op te halen en naar beneden te brengen. U komt nooit meer voor verrassingen te staan, omdat het volledige beeld met alle informatie heeft. 

Vochtigheidsmelder en meer voor thuis

Heeft u al een babyfoon en gebruikt u wellicht ook een camera? Dan is een vochtigheidsmelder of een oplossing voor temperatuurbewaking een uitstekende aanvulling. Het zijn eigenschappen van de ruimte die u helaas niet kunt zien op de camera en niet kunt horen door de babyfoon. Dankzij de melders weet u precies wat de temperatuur en de vochtigheid is, om in actie te komen als dat nodig is. Tot die tijd garanderen de meters juist maximale rust, zodat u zich volledig kunt ontspannen.  

Vragen over de vochtigheidsmelder of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Geplaatst op Geef een reactie

Telefoonkiezer met paniektoets: gesproken bericht bij 3 noodnummers

Een telefoonkiezer met paniektoets gezocht of benieuwd naar de manier waarop die precies werkt? Het is voor veel ouderen een belangrijk hulpmiddel, om alarm te slaan op het moment dat er wat aan de hand is.

Lukt het niet meer om zelf naar de telefoon te lopen, die op te pakken en te spreken met de persoon aan de andere kant van de lijn? Geen zorgen, dankzij de telefoonkiezer voorzien van een paniektoets is er altijd een hulpmiddel in huis dat nog wél te bedienen valt.  

Gesproken bericht: automatisch verstuurd

De telefoonkiezer met paniektoets biedt maximale veiligheid, dankzij een aantal slimme eigenschappen. Het is bijvoorbeeld niet nodig om zelf door de telefoon te spreken, met de ander die opneemt. In plaats daarvan is het mogelijk om gesproken berichten op te nemen, bijvoorbeeld om aan te geven dat er iets aan de hand is.

Zodra de noodknop van de telefoonkiezer wordt gebruikt neemt het apparaat contact op met het ingestelde telefoonnummer. De persoon die opneemt hoort de noodmelding, ook als degene waarom het gaat (tijdelijk) niet meer kan praten. Het is op die manier toch duidelijk wie er belt en dat er wat aan de hand is, dus dat het belangrijk is om meteen in actie te komen. 

Tot 3 noodnummers in te voeren

Bovendien is het bij de telefoonkiezer met paniektoets mogelijk om tot 3 noodnummers in te voeren. Neemt er iemand niet op, omdat die persoon tijdelijk niet beschikbaar is? Dan schakelt het apparaat automatisch door naar het volgende nummer. Op die manier is de kans bijna nihil dat er niemand op zal nemen, zodra er wat aan de hand is.

Let op: uiteraard is het belangrijk om telefoonnummers te programmeren die meestal worden opgenomen. Alleen op die manier biedt de telefoonkiezer met paniektoets daadwerkelijke veiligheid voor bijvoorbeeld een oudere die alleen woont. 

Met nekkoord en afstandsbediening

Afhankelijk van het model telefoonkiezer met paniektoets dat u kiest zijn er handige extra’s beschikbaar. Het kan bijvoorbeeld gaan om een nekkoord om de telefoonkiezer mee te dragen, net als een losse afstandsbediening met een noodknop.

Op die manier is er dankzij de telefoonkiezer met paniektoets altijd hulp beschikbaar, gewoon door op de knop te drukken. De juiste personen krijgen dan automatisch een telefoontje en horen het ingesproken bericht. Zij kunnen zelf te hulp schieten of hulp inschakelen, om erger te voorkomen.  

Vragen over de telefoonkiezer met paniektoets of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Geplaatst op Geef een reactie

Altijd iemand aanwezig: smart wifi schakelaar met 9 schakelmomenten

Op vakantie en het net laten lijken of er toch iemand thuis is? Een smart wifi schakelaar is dan een uitstekende keuze. Het is een smart plug met wifi, bijvoorbeeld om de lampen aan en uit te laten gaan wanneer u dat wilt.

De smartplug wifi schakelaar is eenvoudig te programmeren en te gebruiken voor diverse apparaten. U kunt er de verwarming mee schakelen, net als de koeling en natuurlijk de verlichting. Ook kunt zorgen dat de tuin gesproeid wordt op afstand.

Net of er iemand aanwezig is

Als u op vakantie gaat wilt u dat liever niet te veel mensen laten weten. Bovendien is het belangrijk om het vanaf de straat te laten lijken of er gewoon iemand thuis is. Dat kan door de auto van de buren op de oprit te parkeren en een lamp aan te laten, maar dat gaat na verloop van tijd opvallen.

Veel beter zou het zijn om de verlichting zo nu en dan in te laten schakelen, op verschillende momenten gedurende de dag. Op die manier kunnen potentiële inbrekers er niet achterkomen of er iemand is die dat doet. Of dat het gaat om een automatisch systeem, met de smart wifi schakelaar waar u gebruik van kunt maken. 

In- en uitschakelen gedurende de dag

Een goede smart plug met wifi laat zich eenvoudig programmeren, om er gebruik van te maken op de manier die u wenst. Dat betekent dat u de verlichting in en weer uit kunt laten schakelen. Dat kan bijvoorbeeld op 9 momenten gedurende de dag. Het is zelfs mogelijk om dit door de dagen van de week heen te laten variëren.

Het lijkt op die manier net of er iemand thuis is, die in verschillende kamers af en toe de lampen aan en weer uit doet. Gebruik meerdere smart wifi schakelaars, bijvoorbeeld één in iedere ruimte.  Het is op die manier mogelijk om het licht uit te schakelen in de woonkamer, aan te doen in de gang en daarna in te schakelen op de slaapkamer. 

Smart wifi schakelaar kopen

Een smart wifi schakelaar kopen of benieuwd naar meer mogelijkheden van de smartplugs wifi schakelaars? Het zijn slimme apparaten die niet groot hoeven te zijn. U kunt ze eenvoudig wegwerken, zowel achter de lamp als andere apparaten. En ook die kunt u ermee schakelen. Dankzij deze slimme schakelaars heeft u ook buiten de deur de volledige controle over uw huis, op ieder moment van de dag en vanaf iedere locatie. 

Vragen over de smart wifi schakelaar of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Geplaatst op Geef een reactie

Rookmelder met smartphone-verbinding: ideaal voor op de boot of in de caravan

Benieuwd hoe u de situatie in uw caravan of op de boot goed in de gaten kunt houden, zonder daar steeds aanwezig te zijn? Een traditionele rookmelder geeft een luid geluidssignaal zodra er rook ontstaat, maar wie is er in de buurt om dit te horen en de brandweer te bellen? In veel gevallen is er niemand aanwezig, waardoor de rookmelder tevergeefs alarm slaat.

Dankzij de slimme rookmelders met smartphone-verbinding is dat verleden tijd. De rookmelder en uw telefoon staan met elkaar in verbinding, om een melding te geven die u in staat stelt om in actie te komen

Op afstand een melding van rookontwikkeling

Thuis is de kans groot dat u aanwezig bent, waardoor u de rookmelder zal horen. In de caravan of op de boot is dat vaak niet het geval. Het is dan prettig om te kunnen vertrouwen op een melding op uw smartphone. De rookmelder geeft de melding door via internet, zodat u meteen op de hoogte bent en in actie kunt komen. Wellicht kunt u de buren inschakelen om er meteen iets aan te doen of de brandweer bellen die er naartoe kunt gaan. U bent er in ieder geval eerder bij dan wanneer er alleen een traditionele rookmelder af zou gaan. 

Volledige controle vanaf uw smartphone

De rookmelder met smartphone-verbinding of communicatie met uw telefoon kan op verschillende manieren werken. Soms is er sprake van een melding via internet, terwijl andere modellen een GSM-verbinding gebruiken. Dankzij de simkaart die ze bevatten lukt het om een melding door te geven, ook als er geen internet beschikbaar is. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, in de beide gevallen krijgt u een melding van rookontwikkeling, om het niet te ver te laten komen. 

Rookmelder met smartphone-verbinding kopen 

Op zoek naar een slimme rookmelder die een melding kan geven op uw smartphone of telefoon? U heeft online de keuze uit verschillende modellen, die u in een aantal gevallen zelfs met elkaar kunt koppelen. Op die manier zorgt u thuis, in de caravan en bijvoorbeeld op de boot voor een zo veilig mogelijke situatie.

Ontdek online de verschillende rookmelders die er beschikbaar zijn. We vertellen u er bovendien graag meer over, bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een specifiek toepassing.  

Vragen over rookmelders met smartphone-connectie of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Geplaatst op Geef een reactie

Temperatuurbewaker met simkaart: ideaal in een kritische serverruimte

Zoekt u een temperatuurbewaker met simkaart, bijvoorbeeld als toepassing in een serverruimte? Het is belangrijk dat de temperatuur daar niet te hoog oploopt, ook niet op het moment dat de servers veel aanvragen krijgen en op dat moment grote hoeveelheden date moeten verwerken.

Een bewaker van de temperatuur met simkaart komt in allerlei situaties van pas, omdat u een melding op uw telefoon ontvangt op het moment dat er iets aan de hand is. Het is niet nodig om de situatie de hele tijd handmatig in de gaten te houden. In plaats daarvan kunt u vertrouwen op de meldingen, die u ontvangt via het reguliere telefoonnetwerk. 

Temperatuurbewaking in de serverruimte

Wilt u zeker weten dat de temperatuur in orde is? Gebruik een temperatuurbewaker met simkaart in een serverruimte. Voorkom op die manier bijvoorbeeld dat de temperatuur boven een bepaalde waarde op kan lopen, zonder dat u daar op dat moment van op de hoogte bent.

In plaats daarvan krijgt u een melding zodra er wat aan de hand is, om meteen in actie te kunnen komen. U bewaakt daarmee als het ware de temperatuur, bijvoorbeeld tijdens een plotselinge piek in het dataverbruik. Zodra alle servers tegelijkertijd draaien bestaat het risico dat de temperatuur te hoog oploopt, waardoor er gevaarlijke of nadelige situaties kunnen ontstaan. 

Melding op uw mobiele telefoon

Dankzij de simkaart in de temperatuurbewaker krijgt u een melding op uw telefoon op het moment dat er wat aan de hand is. U heeft daar geen (actieve) internetverbinding voor nodig. In plaats daarvan krijgt u een SMS of een telefoontje, afhankelijk van het systeem dat u kiest en wat u instelt.

De melding loopt via het GSM-netwerk, waardoor u daar overal ter wereld gebruik van kunt maken. Zelfs op het moment dat er geen (mobiel) internet beschikbaar is krijgt u toch een melding. Zodat u altijd op de hoogte bent van afwijkende temperaturen in bijvoorbeeld de serverruimte. 

Andere toepassingen van de temperatuurbewaker met simkaart

Benieuwd naar andere toepassingen van de temperatuurbewaker met simkaart, zodat u er ook in andere situaties gebruik van kunt maken? De GSM temperatuurbewaking wordt onder andere gebruikt in aquaria die op temperatuur moeten blijven. Net als in koelcellen en in koelwagens. Wij helpen u de volledige controle te houden over de temperatuur. Dankzij een melding die aangeeft dat er sprake is van een plotselinge afwijking. U heeft dan meteen de kans om in actie te komen.  

Vragen over een temperatuurbewaker met simkaart of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Geplaatst op Geef een reactie

Thuiskomen in een verlicht huis: gebruik een smart wifi-stopcontact met app

Wat is er heerlijker dan na een lange dag thuiskomen? In een verlicht huis thuiskomen! Vooral tijdens de wintermaanden komen we vaak in het donker thuis. Niet bepaald uitnodigend en soms zelfs een beetje spannend, totdat u bij de lichtknop bent.

Gelukkig kan dat tegenwoordig anders, dankzij het smart wifi-stopcontact met app. Die maakt het mogelijk om de verlichting op afstand te schakelen, zelfs op het moment dat u (nog) niet thuis bent. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de verlichting alvast in te schakelen op het moment dat u wegrijdt op het werk of bij vrienden. 

Maak jouw verlichting slim

Gebruikt u normale verlichting, zonder slimme mogelijkheden? Dankzij het smart wifi-stopcontact met app kunt u er eenvoudig een slimme lamp van maken. En dat kan zonder hak- en breekwerk, omdat de aansluitingen gewoon kunnen blijven zitten zoals ze er nu zitten.

Er hoeft in principe niets te veranderen, behalve dat u voortaan gebruik maakt van een slim stopcontact. Dankzij het smart wifi-stopcontact met app kunt u de stekker die daarin zit op afstand schakelen. En gaat het om een lamp? Dan heeft u dus de mogelijkheid om die op afstand aan of weer uit te zetten. Handig als u de verlichting vergeten bent of als u juist in een verlicht huis thuis wil komen. 

Voor de verwarming, koffiemachine en zelfs de wasmachine

Veel van onze klanten gebruiken het smart wifi-stopcontact met app om hun verlichting slim te maken, al heeft u natuurlijk veel meer mogelijkheden.

Wilt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat u de verwarming op afstand aan en uit kunt zetten of gaat het u om de koffiemachine? U kunt de wasmachine slim schakelen, net als alle andere apparaten met een stekker. Zorg er daarmee voor dat u ze op afstand aan en weer uit kunt zetten, ook op het moment dat u niet thuis bent. Het is de makkelijkste manier om altijd de volledige controle te houden en bijvoorbeeld op een fijne manier thuis te komen. 

Slim schakelen: koop een smart wifi-stopcontact met app

Wilt u thuis ook slim schakelen, zowel voor de verlichting als de andere apparaten die u heeft staan? Het smart wifi-stopcontact met app is daarvoor uitstekend geschikt. Het is een eenvoudige en slimme oplossing, waar u thuis op een makkelijke manier gebruik van kunt maken. Voorkom op die manier bijvoorbeeld dat u in het vervolg nog in het donker thuis moet komen.  

Vragen over een smart wifi-stopcontact met app of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Geplaatst op Geef een reactie

Koolmonoxidemelder: smart systeem waarschuwt als u er niet bent

Gebruik maken van een koolmonoxidemelder, het liefst om ook meldingen te krijgen op het moment dat u niet thuis bent? Koolmonoxide is een gevaarlijke stof, die we niet kunnen ruiken of zien. Sterker nog, er is geen enkele mogelijkheid om dit gas zintuigelijk waar te nemen.

Het is voor de veiligheid op de boot, in de caravan en op andere plekken verstandig om er gebruik van te maken, net als bij u thuis. U krijgt dan een melding zodra er wat aan de hand is, dankzij het alarm dat begint te piepen. Toch is dat voor veel mensen niet voldoende, want wat gebeurt er op het moment dat u van huis bent?

Koolmonoxidemelder: waarschuwing bij hoge concentratie

Een koolmonoxidemelder geeft een waarschuwing bij een te hoge concentratie koolmonoxide in de lucht. We merken daar zelf helaas niets van, behalve dat we na verloop van tijd bewusteloos raken. Dat is gevaarlijk, omdat we op die manier zelfs kunnen overlijden aan een te hoge concentratie van dit gas. 

De melding die de melder geeft is doorgaans hard genoeg om die door heel het huis te horen. Toch krijgt u daar geen melding van op het moment dat u niet thuis bent, terwijl er wel gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Denk aan kinderen die misschien niet weten wat het signaal betekent of een ruimte die volloopt met koolmonoxide, waarna u er bij thuiskomt toch aan kunt worden blootgesteld. 

Waarschuwing als u er zelf niet bent

Zoekt u naar een mogelijkheid om een melding te krijgen als u zelf niet thuis bent? Een slimme koolmonoxidemelder kan u een melding geven op uw mobiele telefoon. Op die manier weet u ook op afstand of er iets aan de hand is, om meteen in actie te komen. Bijvoorbeeld als de kinderen wel thuis zijn of om te voorkomen dat u per ongeluk naar binnen gaat terwijl de concentratie heel hoog is opgelopen. 

Koolmonoxidemelder kopen

Een koolmonoxidemelder kopen en op zoek naar de verschillende modellen, bijvoorbeeld met slimme functionaliteiten? We zijn altijd op zoek naar de beste melders, zodat u uw huis daarmee kunt beveiligen en beschermen.  

Vragen over een koolmonoxidemelder of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 475 410 897, stuur een e-mail naar klantenservice@gsm-secure.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.