Betaalmethodes

Wij accepteren de volgende betaalmethodes 

IDEAL

iDEAL is de populairste betaalmethode van Nederland en is beschikbaar voor elke consument met een Nederlandse bankrekening. Ruim 10 miljoen consumenten maken gebruik van iDEAL. 

PAYPAL

PayPal is een online betaalsysteem. Hiervoor heeft u een account nodig bij Paypal. PayPal biedt bescherming aan de koper voor producten die betaald zijn met PayPal, maar niet zijn geleverd. Indien een product is ontvangen dat sterk afwijkt van de beschrijving (zoals namaakartikelen of beschadigde artikelen) kan de koper dat product terugsturen. De koper moet vervolgens een bewijs van verzending aan PayPal kunnen overleggen zodat de prijs van het product niet op hem verhaald kan worden.

BETAAL NA ONTVANGST

Betalen na ontvangst is de meest klantvriendelijke betaalmethode. U ontvangt eerst het product en betaalt achteraf. Voor deze betaalmethode rekenen we een toeslag van 2%. Voor het afhandelen van uw bestelling hebben wij een aantal gegevens nodig. Nadat u deze hebt ingevuld, voeren wij een online check uit. Kijk goed of u alle gegevens juist hebt ingevuld. Als de gegevens correct zijn krijgen wij een seintje van Multifactor en dan versturen we uw bestelling. U krijgt dan via email een mail van Multifactor om de betaling te voldoen binnen 2 weken.

MASTERCARD

MasterCard is één van de meest geaccepteerde creditcards.

VISA

VISA is de populairste creditcard ter wereld.

OVERMAKEN VIA DE BANK

U maakt het bedrag over op onze bankrekening. Na ontvangst van de betaling versturen we uw artikel.

BANCONTACT

Bancontact is een veel gevraagde betaalmethode in België.